zbcpto

sunnyleonesexvideo

Тренінг «Генеруй бізнес-ідею»

      11-12 червня 2019 року на базі Державного навчального закладу «Запорізький будівельний центр професійно-технічного центр» проходив тренінг «Генеруй бізнес-ідею», в рамках проекту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», за підтримки уряду Данії.

      Тренінг складався з чотирьох частин:

  1. Чи готові ви стати підприємцем?
  2. Що робить бізнес-ідея?
  3. Як скласти власний список бізнес-ідей?
  4. Яка бізнес-ідея є найкращою, щоб її втілювати в життя?

      Під час тренінгу розглядалися не лише теоретичні відомості як згенерувати свою бізнес-ідею, а й завдяки практичним вправам, діловим іграм, перегляду відеороликів й презентації всі учасники досягли наступних цілей:

  • оцінили свої потенційні можливості, щоб стати успішним підприємцем;
  • чітко виклали бізнес-ідеї, які спали на думку, склали їх перелік із декількох джерел бізнес-концепцій та обрали кращі для побудови власного бізнесу. 

       Учасниками цього заходу стали викладачі та майстри виробничого навчання м. Запоріжжя та Запорізької області, учні ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО», методист Територіального відділу освіти в Хортицькому районі, потенційні підприємці.

   

      Модераторами тренінгу були викладач ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» – Ренгевич Оксана Василівна та викладач ДНЗ «Броварський професійний ліцей» - Ладан Оксана Вікторівна. Також були присутні майстер - тренер проекту МОП – Айсулу Мейманканова та представник ресурсного центру розвитку громадських організацій «Гурт» у співпраці з міністерством освіти і науки України - Богдан Маслич.