zbcpto

sunnyleonesexvideo

Засідання методичної комісії педагогічних працівників природничо-математичного циклу

Я мислю – отже, я існую

 Р.Декарт

         24.04.2019 відбулося засідання методичної комісії педагогічних працівників природничо-математичного циклу, на якому були присутні в.о. директора центру Фоміч С.В., практичний психолог Музичева К.А. та методист Євдощенко Н.П.

       На засіданні розглядалися теоретичні аспекти проблемних питань методичної комісії.

       Викладач Ренгевич О.В. ознайомила з доповіддю на тему: «Використання ІКТ на уроках економіки, як засіб ефективності уроку». Вона визначила, що на сучасному етапі розвитку суспільства, вивчення економіки вимагає застосування комп’ютерних технологій для кращого та ефективнішого розуміння предмету. Використання комп’ютерів на уроках економіки дає можливість активізувати діяльність кожного учня, створити передумови для переходу від пасивного сприйняття до активного мислення, розвивати творчі здібності.

       Викладач Зазеріна Т.В. ділилися досвідом з такого питання: «Прийоми технології критичного мислення на уроках математики». Тетяна Василівна зауважила,що критичне мислення нині один з модних трендів в освіті. Про те, що його розвиток є одним з наскрізних завдань навчально-виховного процесу, йдеться й у "Концепції нової української школи".

     

         Критичне мислення формується поступово, воно є результатом щоденної наполегливої роботи вчителя і учня, з уроку в урок, з року в рік. Тільки за таких умов стратегія критичного мислення сприйматиметься як перспектива самореалізації особистості в умовах демократичного суспільства.

 

                             Голова методичної комісії  природничо-математичного циклу Зазеріна Т.В.