zbcpto

sunnyleonesexvideo

Розпочався ІІ етап курсів підвищення (підтвердження) кваліфікації

     На базі ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» з 3 квітня розпочався ІІ етап курсів підвищення (підтвердження) кваліфікації, стажування та опанування новітніми технологіями майстрами виробничого навчання професійних (професійно-технічних) навчальних закладів будівельної галузі за професіями 7133 «Штукатур», 7132 «Лицювальник-плиточник», 7141 «Маляр».

     До складу робочої групи увійшли: заступник директора з НВР Єфіменко Г.Ю., старший майстер Шаповалова З.Б., майстер виробничого навчання І категорії Буцик Л.В. (інструктор-методист), майстер виробничого навчання І категорії Кулагін Ю.А. (інструктор-методист), майстер виробничого навчання ІІ категорії Шахрайчук Л.І. (інструктор-методист).

    За результатами курсів слухачі отримають свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації, а також сертифікати про опанування новітніми технологіями: «Утеплення фасадів з використанням матеріалів ТМ  Сеresit та технологій від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)», «Облицювання поверхонь з використанням матеріалів ТМ  Сеresit та технологій від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)», «Декоративне опорядження поверхонь тонкошаровими штукатурками і фарбами ТМ Ceresit із застосуванням технологій  «Хенкель Баутехнік (Україна)».