zbcpto

sunnyleonesexvideo

Герої не вмирають! Слава українським Героям!

    За волю і процвітання наша Батьківщина продовжує платити надзвичайно високу ціну життями найкращих своїх захисників і захисниць. 8 лютого в боях за рідну землю поблизу містечка Оріхів Запорізької області загинув випускник ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» Шарай Вадим Олександрович.

    Цю страшну втрату колектив  Центру сприймає як особисте горе, оскільки життя Вадима було тісно пов’язане з нашим навчальним закладом. Він навчався у  ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» з 2015 по 2018 рр. за професією «Машиніст крана (кранівник)», його  мама, Коваленко Тетяна Григорівна, теж є нашою випускницею, а бабуся, Пода Ірина Олександрівна, уже багато років працює в навчальному закладі.

     Вадим назавжди залишиться в нашій пам’яті не тільки розумним, старанним учнем, прекрасним фахівцем, а й добрим, щирим, порядним хлопцем,  справжньою Людиною. Жодні слова не зможуть зменшити горе та біль сім’ї загиблого Героя, але вони потрібні, щоб рідні знали, як його цінували тоді і як пишаються ним тепер.\

    Колектив  ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» щиро дякує родині Вадима за виховання справжнього лицаря і висловлює глибокі співчуття з приводу його передчасної смерті.

Герої не вмирають! Слава українським Героям!