zbcpto

sunnyleonesexvideo

Конкурс професійної майстерності за професією «Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах»

       У ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО» у рамках тижня електротехнічний професій четвертого квітня 2019 року було проведено конкурс професійної майстерності серед учнів груп 4.17, 6.18, та 5.18. за професією «Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» . 

      Метою конкурсу було:
- визначення ступеню якості професійної підготовки;
- підвищення престижу професії.

      Конкурс відкрив виконуючий обов’язки директора ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» Фоміч Сергій Володимирович - голова журі конкурсу. Він побажав учасникам конкурсу успіхів та терпіння  у оволодінні такою надзвичайно необхідною професію для сучасної промисловості в країні та світі.

       Також учасників привітала старший майстер центру Шаповалова Зоя Борисівна, яка побажала учням творчої наснаги та перемоги найкращім.

       Для оцінювання виконаних практичних завдань було запрошено незалежного експерта - відмінника народної освіти Баса Анатолія Івановича, який пропрацював викладачем центру понад тридцять років. Він  побажав учасникам конкурсу миру та зазначив, що саме вони є головною надією України.  

    

       Конкурс складався з двох турів – практичного та теоретичного. На практичній частині учні виконували зварювання деталей, на теоретичній проходили тести.

   

       Усі конкурсанти показали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, виконували роботу з дотриманням технологічних вимог та правил з охорони праці.

        Журі справедливо оцінила роботи учнів, висловила свої зауваження та побажання. 

       За підсумками  турів були визначені переможці конкурсу:

 1 місце - Лозенко Даніїл, учень гр 4.17;

 2 місце - Павленко Вадим, учень гр 6.18;

 3 місце - Веселов Максим,  учень гр 6.18.

        Також були нагороджені дипломами за участь  в конкурсі : Демешко Родіон,  учень гр 4.17, Гавриков Сергій, учень гр 5.18, Сенічев Богдан, учень гр 5.18 .

            

 

       Велику роботу по підготовці учнів до конкурсу виконали майстри виробничого навчання Рижиков Олександр Іванович, Ляшенко Людмила Михайлівна та викладач з теоретичної професійної підготовки Гурський Юрій Олександрович.

Всім учасникам та учням центру бажаємо успіхів та професійного росту!!!