zbcpto

sunnyleonesexvideo

Тиждень «Гуманітарних дисциплін»

    «Рідна мова дорога людині, як саме життя» 
Народна мудрість

 

     5 листопада 2018 року в Державному навчальному закладі «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти»  розпочався тиждень «Гуманітарних дисциплін».

         Першим був виховний захід до Дня писемності та мови «Знавці української мови», що підготували викладач історії Євдощенко Н.П. та викладач української мови та літератури Грибенюк Г.О.

       Мета цього заходу – формування в учнів розуміння того, що українська мова – наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава.

       В конкурсі приймали участь навчальні групи першого курсу № 5.18 «Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» та № 7.18 «Машиніст крана (кранівник)». Учні продемонстрували знання української мови:

  • вміння римувати,
  • добирати синоніми,
  • знання української народної пісні та фольклору.

          Своїми акторськими здібностями вразив учень групи № 5.18 Гірняк Даніїл, найкращій вірш склала учениця групи № 7.18 Гугніна Тетяна, в конкурсі художників кращим малюнком була робота групи
№ 5.18.

          Конкурси проходили в дружній атмосфері. Перше місце в вікторині зайняла група № 5.18 «Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах». Всі учасники вікторини отримали в нагороду солодкі призи.

 

          05.11.2018
Грибенюк Г.О., викладач української мови та літератури