zbcpto

sunnyleonesexvideo

Виборене І місце у «III Special Olympics Open Games» у Львові.

         

У Львові з16.09.-18.09.2016 року проходили Міжнародні змагання серед учнів із особливим станом здоров`я «IIISpecialOlympicsOpenGames».

Ця олімпіада проходить вже третій рік поспіль, і у цьому році збірну команду України представляла команда Запорізької області. До складу якої входили учні нашого Державного навчального закладу «Запорізького будівельного центру професійно-технічної освіти»

Змагання проходили з восьми видах спорту а саме з футболу, флорболу, об'єднаного баскетболу, настільного тенісу, плавання, плавання у відкритій воді, каякінгу та бочча. Для цього було задіяно спортивних 6 локацій: "Футбол Лайф", "Спорт Лайф»,СК "Галичина", СК "Динамо",СК "Олімпік" та Спортивно-веслувальна база Львівського обласного відділення КФВС МОН України.Наші юнаки та дівчата виборювали місця на локації СК "Галичина у таких видах: Дар’я  Сиваченко грала у флордбол та баскетбол; Бєлов Андрій, Сєргєєв Руслан, Псюк Григорій та Бойко Володимир вибороли І місце в змаганнях з баскетболу.

Вони були кращими серед 8 команд заявлених на змагання.   В запеклій боротьбі вони показали себе як єдина дружня команда. В нашому будівельному центрі вони навчаються професії маляра штукатура. Учні не тільки гарно грають в баскетбол але й приймають участь в конкурсах за професією.

Ця молодь демонструє свої навички в багатьох видах спорту: флордбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс, легка атлетика, шашки та інші. Вони кращі з кращих  в нашому учбовому закладі і ми пишаємось ними.

(Відео із змаганням наших учнів №3 із списку)