zbcpto

sunnyleonesexvideo

Обережно: коронавірус

           Відеоролики з профілактики захворювання коронавірусом 2019 – nCoV  

             

            Коронавірус - це гостре вірусне захворювання, що характеризується переважним ураженням дихальної системи і шлунково-кишкового тракту. Коронавірус є зоонозної інфекцією, тобто може передаватися людям від тварин.

            Віруси нестійкі у зовнішньому середовищі. Збудники не можуть передаватися через предмети, дверні ручки, посилки, продукти (банани, мандарини, м'ясо, риба і т.д.). Вони миттєво гинуть при температурі понад 50 градусів, руйнуються під дією хлороформу, формаліну, етилового спирту або ефіру. Коронавірус добре переносить заморожування

Коронавірус: шляхи передачі

         За даними Міністерства охорони здоров’я, на сьогодні достеменно відомо, що вірус передається повітряно-крапельним шляхом від людини до людини

Що ж допоможе вберегтися?

·         уникнення близьких контактів із хворими.

Щоб заразитися, на слизові оболонки людини має потрапити певна кількість біоматеріалу – слини чи слизу – від хворої людини.

·         миття рук та використання дезінфікуючих засобів.

За даними МОЗ, коронавірус може виживати на різних поверхнях лише протягом кількох годин. Теоретично можливо заразитися, якщо торкнутися, приміром, поручнів у громадському транспорті чи верхнього одягу людей, а потім потерти око цією рукою. Мити руки впродовж не менш як 20 секунд.

·         збалансоване харчування, вживання достатньої кількості рідини, достатня тривалість сну.

Ослаблений втомою, нестачею вітамінів, клітковини та рідини організм більш вразливий до інфекційних захворювань.

  • провітрювання та зволоження повітря у приміщенні.