zbcpto

sunnyleonesexvideo

ЗМАГАННЯ З БАДМІНТОНУ в ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»

             Бадмінтон – це найулюбленіший тематичний модуль серед учнів нашого навчального закладу. Деякі з них тільки в період навчання змогли оцінити, що таке спортивний бадмінтон.

             У нашій країні бадмінтон з'явився недавно,  але гра полюбилася багатьом.  Улітку ви всюди побачите бадмінтоністів різного віку, що перекидають волан без яких-небудь обмежень правилами.  Чим же пояснюється така популярність цього міжнародного спорту?

           З одного боку –  загальнодоступно й корисно.  За два-три практичні заняття легко опанувати подачею й основними ударами. З іншого боку – залучає високий спортивний атлетизм.

           Усі фізичні якості - швидкість, гнучкість, спритність і витривалість -  у гармонічній комбінації з різнобічним творчим мисленням розбудовуються й удосконалюються в цій грі.

           У середніх освітніх школах бадмінтон, як правило,  не викладається,  отже,  усі учні,  починаючи навчання, перебувають практично в рівних умовах. Отже, успіх у майбутній грі залежить від здібностей, фізичних можливостей кожного учня.

           В нашому будівельному центрі в квітні – травні пройшли змагання серед кращих бадмінтоністів. На першому етапі змагалися учні в групах, на другому – кращі гравці вийшли у фінал.

 

          Перше  місце серед юнаків виборов Лозенко Данило (група 4.17). Непогані результати показали Васюк Нікіта ( група 4.17), Цуркан Костя (група 3.18) та Куриченко Родіон (8.17 група).

           В парних змаганнях кращими була пара Лозенко Данило та Просвіркин Данило (група 4.17), друге та третє місце розділили пара Цуркан Костя та Роман Максим (група 3.18) і Демешко Радіон та Васюк Нікіта (група 4.17).

Бажаємо всім учням удосконалювати свою майстерність і в подальшому приймати участь в цих захоплюючих змаганнях !!!

 

 

                                                          Неткал О.Х., керівник фізичного виховання  ДНЗ "Запорызький будывельний центр ПТО"