zbcpto

sunnyleonesexvideo

Інформація про пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання

ДНЗ "Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти"

21травня 2019 р. Математика 

23 травня 2019 р. Українська мова і література

28 травня 2019 р. Англійська мова

04 червня 2019 р. Історія України

 

06 червня 2019 р. Біологія

Важливо!

 Для допуску до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання Ви повинні пред’явити:

- Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;

- документ, на підставі якого здійснено реєстрацію (назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання);

 - запрошення-перепустку  для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката та/або документа, на підставі якого здійснено реєстрацію, або пред’явлення їхніх копій Ви не будете допущені до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Увага!

Допуск учасників припиняється о 10 год 50 хв. У разі запізнення Ви не зможете брати участь у тестуванні.

Щоб вчасно прибути до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання, потрібно заздалегідь визначити маршрути доїзду до нього.

Пам’ятайте,що в пункті проведення зовнішнього незалежного оцінювання необхідно дотримуватися вимог і норм, передбачених процедурою проведення тестування.

 

Наголошуємо на тому, що під час проведення тестування Вам забороняється мати про собі та/або на робочому місці друковані або рукописні матеріали, мобільні пристрої, флешки, смарт- годинники, навушники, сім-карти, батареї, зарядні пристрої, інші пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв.