zbcpto

sunnyleonesexvideo

Обласний конкурс професійної майстерності серед електромонтерів з обслуговування електроустаткування

 

      27 березня пройшов обласний конкурс професійної майстерності серед електромонтерів з обслуговування електроустаткування.

     Учасники мали пройти 2 тури, аби довести, що знають не лише теорію, а й можуть використати усі навички на практиці. У ремонті та обслуговуванні техніки змагаються між собою учні з різних технічних навчальних закладів області. Спочатку всі пройшли тестування, потім взялися за практичну частину. За певною схемою за допомогою інструментів та дротів з’єднують електросистему так, щоб вона прийшла в дію. За 30 хвилин хлопці встигли змонтувати освітлення з датчиком руху та за 90 хвилин показати свій рівень кваліфікації в іншому завданні.

    ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО» представляв учень групи 18.16 Безгінов Денис. Підготуватися до конкурсу Денису допомагали викладач спецдисциплін Міщенко Олена Володимирівна та майстер виробничого навчання Маркелова Лілія Іванівна.

    Боротьба між конкурсантами була напружена та складна. Денис показав себе справжнім професіоналом і за підсумками турів зайняв друге місце!!!

   Вітаємо Дениса з перемогою, бажаємо йому успіхів в професії та здійснення всіх бажань!

    Необхідно якомога більше популяризувати професію електромонтера. Адже робітничі спеціальності користуються попитом на ринку праці. Тому Міністерство освіти цьогоріч виділить кошти на оновлення обладнання та облаштування місць, де проводяться такі конкурси.

                          Маркелова Л. І., майстер виробничого навчання ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО»