zbcpto

sunnyleonesexvideo

Семінар-практикум молодих майстрів виробничого навчання

          19 березня 2019 року на базі ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» відбувся семінар-практикум молодих майстрів виробничого навчання.

           Програма заходу була дуже насиченою. Із вступним словом про історію навчального закладу та його перспективи розвитку виступив виконуючий обов’язки директора Центру Фоміч С.В. Потім старший майстер Шаповалова З. Б. провела екскурсію закладом освіти, під час якої майстри виробничого навчання Тесленко Н. В. та Шахрайчук Л. І. показали майстер-клас «Опорядження поверхонь декоративною штукатуркою торгової марки «Ceresit»СТ35», а молодий майстер Центру Москаленко Д. І. продемонстрував роботу на апараті поліфузного зварювання труб.

          

   

 

       Після екскурсії Шаповалова З. Б. виступила з доповіддю на тему «Впровадження інноваційних методів під час практичної підготовки», яка супроводжувалась змістовною презентацією.

         

      Про особливості ведення документації майстра виробничого навчання виступив старший майстер ДНЗ «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище» Зінченко С. Б. Важливі питання щодо виховної роботи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти були висвітлені заступником директора з виховної роботи ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» Білоіван Н. А., яка виступила з доповіддю на тему «Формування громадянської зрілості майбутніх робітників згідно проекту Концепції реалізації державної політики у сфері професійної освіти «Сучасна професійна освіта» на період до 2027 року та цілісного підходу до організації навчально-виховного процесу», а також провела два тренінги для учасників семінару.

    

        Завершився захід виступом методиста Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Костюка А. В., який підвів підсумки семінару-практикуму, подякував організаторам і учасникам за плідну працю та підкреслив доцільність проведення таких заходів для підвищення професійної майстерності молодих майстрів виробничого навчання.