zbcpto

sunnyleonesexvideo

Фінальні змагання з волейболу

      22 листопада 2018 року на базі ДНЗ «Запорізького професійного торгово-кулінарного ліцею» відбулися фінальні змагання з волейболу серед дівчат. Брали участь команди ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди та стилю», ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник», ДНЗ « Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» і наші дівчата ДНЗ «Запорізького будівельного центру ПТО ».

     Змагання проходили на високому професійному рівні. Всі команди приблизно були рівними за силами та за технічною підготовкою. Рахунок в партіях відрізнявся 2-3 очками. Перемагали ті, хто зміг зібратися у відповідальний момент.

    Наша молода команда почала тренуватися  тільки цього року. Основу команди складала група № 8.17. Також до її складу влилися молоді сили: дівчата групи №7.18.

    Капітан команди Шевченко Настя змогла в короткий строк згуртувати команду і налаштувати її на перемогу. Дівчата завзято тренувалися по 3 рази на тиждень. І їхнє третє місце – це гідний результат та показник майстерності. Вони показали себе як дружня команда.

     Наразі ми готуємось до першості навчальних закладів Хортицького району та тренуємо збірну команду юнаків ДНЗ «Запорізького будівельного центру ПТО ».

ДІВЧАТА, ВИ ВСІ КРАЩІ ! МО-ЛОД-ЦІ !!!!