zbcpto

sunnyleonesexvideo

Підвищення кваліфікації. Семінари з будівельної галузі!

Підвищення кваліфікації. Семінари з будівельної галузі!

 

Є кілька способів розбивати сади:

кращий з них - доручити цю справу садівнику.

Карел Чапек.

 

 

Говорячи про підготовку майбутніх кваліфікованих робітників, ми, насамперед  припускаємо, що це справа професіоналів, «універсальних» фахівців, які вдало поєднують теорію з практикою.

26 січня 2018 року на базі ДНЗ «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» відбувся семінар на тему: «Оздоблення поверхонь гіпсовими штукатурками механізованим способом. Принцип нанесення, обробки та переваги перед ручним методом». Для ознайомлення та оволодіння новітніми прийомами та технологіями, у семінарі брала участь   викладач професійно-теоретичного циклу з будівельних професій ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» Целих В.П.  

Протягом семінару педагоги будівельної галузі знайомились з представниками компаній-організаторів, асортиментом їх продукції, а саме:

  • виступ технічного спеціаліста ТДВ СІНІАТ, суміші PLATOдля механізованого нанесення, принцип та технології використання;
  • виступ технічного спеціаліста компанії KALETA, станції для механічного нанесення гіпсових сумішей, принцип роботи та переваги;
  • виступ технічного спеціаліста компанії Olejnik, інструмент для штукатурних робіт, асортимент, призначення та застосування.

Педагоги взяли участь у майстер-класі з оздоблення стін механізованим способом нанесення штукатурки за допомогою суміші PLATOMultistartта станції KALETA.

Підсумок семінару було підведено жвавим спілкуванням за круглим столом з представниками компаній-організаторів та врученням сертифікатів «Механічне нанесення гіпсових сумішей».

 

29 січня 2018 р.

Згурська Т.В., заступник директора з НВР

ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО».