zbcpto

sunnyleonesexvideo

ВІЙСЬКОВО - СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ

11 лютого 2015 року в ДНЗ "Запорізький БЦ ПТО" пройшли військово-спортивні змагання. Цей спортивно-масовий захід був приурочений до річниці виводу військ з Афганістану та вшанування бійців, які виконували службові обов’язки на території інших держав.

У числі запрошених була Коновалова О.М. головний спеціаліст з питань молоді та спорту Хортицької районної адміністрації, голова організації ветеранів Афганістану Касьянов В. В., голова Хортицької організації «Ніхто крім нас» Лисенко І. В. Всі вони учасники бойових дій в Афганістані.

 

Наші гості принесли військову амуніцію: бронежилет, балаклаву, наголінники, автомати, тощо. Юнаки змогли приміряти їх, отримали знання про призначення цих предметів.

З 2 по 11 лютого проходив тиждень предметів «Захист Вітчизни» та «Фізична культура». В програму входили змагання: з стрільби з пневматичної гвинтівки, підтягування на поперечині, військово-спортивні змагання.

В змаганнях з стрільби прийняли участь 98 юнаків, 25 дівчат та 12 працівників Запорізького будівельного центру. Гаряча боротьба велася серед учасників фінальних змагань. Переможці отримали медалі,  грамоти та призи.

2 збірні команди юнаків боролися за звання кращих «Бійців» в військово-спортивних змаганнях. Конкурс по згинанню та розгинанню рук від підлоги виявив кращих учасників. Естафета «Перша медична допомога постраждалому» показала, що юнаки вміють користуватися протигазами, вміють перев’язувати пораненого та транспортувати його на ношах.

Естафета з спорядженням магазину автомата АК 74 виявила майстерність та спритність юнаків.

Суддівська бригада відмітила юнаків, які продемонстрували своє вміння стріляти в ціль, переміщуватися  в «тунелі» з автоматом.

В конкурсі перетягування канату команди продемонстрували свою силу, злагодженість, та впертість.

Наші гості показали юнакам, як збирається та розбирається справжній автомат, вони змогли апробувати це. За результатами цього конкурсу одна команда виборола 1 місце. Всі юнаки нагороджені медалями, грамотами та солодкими призами.